Miehet ÅIFK 2, Miesten Vitonen

ÅIFK 2 - VG-62/2  3 - 1

Turku, Kupittaa 2 TN

ÅIFK2-VG-62/2

VG aloitti vahvasti, ÅIFK ei saanut heti omaa peliä kulkemaan. 8.minuutin kohdalla kaukoveto ja pallo maalissa. Pian kuitenkin vapaapotkusta Joonas veti Alexille ja pallo varmasti maaliin. Meillä hyviä maalintekoyrityksiä Alex tolppaan ja Rasmus ylärimaan, lisämaaleja ei kuitenkaa tullut ja tauolle lähdettiin tasatilanteessa 1-1.
Toisella jaksolla vastustaja hieman himmas vauhtia ja heti jakson alkuun taas Jonakselta hyvä syöttö Niklakselle ja pallo maaliin. Toisellakin jaksolla oli hyviä maalintekoyrityksiä ja lopulta Haitham nappisyöttö Veikalle ja Veikan hieno veto maalivahdin yli maaliin. Loppulukemat 3-1 ÅIFKlle.

Illan hahmo oli paraatitorjuntoja tehnyt Ilari, man of the match Ilari Pääkkönen!