CP11: Pre-season on valmis – SM-sarja alkaa lauantaina
Pojat C (2010–2012)Julkaistu: 02.09.2024 18.15

CP11: Pre-season on valmis – SM-sarja alkaa lauantaina

Kolme kovaa matsia Riihimäellä

Vuonna 2011 syntyneiden poikien joukkueen pre-season pelit käytiin Cocks Cupissa Riihimäellä sunnuntaina 1.9.2024. Aikaa kauden alkuun jäi vajaa viikko, joten treenimatsit saatiin parhaaseen mahdolliseen rakoon. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli hyvin hereillä ollut BK-46, joka pelasi hyvin aktiivisesti puolustuksessa ja iski nopeasti vastahyökkäyksiin. Ensimmäistä kertaa tolppien välissä seisonut Aleksi sai hyvän tulikasteen ja venyi uskomattomiin torjuntoihin. Onnistumisen riemu joukkueena tuli toisella puoliajalla, kun läpimurrosta laitettiin pallo verkon perukoille asti ja avattiin maalitili. Lopputulos: ÅIFK yksi, BK monta.

Toisessa ottelussa ruostetta oli jo karissut vähän enemmän ja muutaman minuutin takkuisen alun jälkeen päästiin peliin kiinni. Maalinteossa onnistui jo useampi pelaaja ja reipasta yrittämistä oli sitäkin enemmän. Akilles oli selvästi parempi, mutta ero ei enää ollut ylitsepääsemätön.

Viimeisessä ottelussa vastaan tuli GrIFK. Molemmat joukkueet pelasivat reippasti. ÅIFK jäi ottelussa ilman vaihtopelaajaa, kun Walter loukkasi polvensa, mutta kaikki tsemppasivat kentällä sitkeästi loppuun. Ottelun viimeiset neljä minuuttia olivat jo oikein aktiivista peliä maalia kohti – se pieni arkuus mikä ensimmäisissä otteluissa näkyi jähmettymisenä oli tipoteissään ja kaikki pelasivat reippain ottein ja kovalla vauhdilla.

Tämä turnaus tuli kyllä tarpeeseen ja valmisti joukkueen hyvin alkavaan SM-sarjaan. Nyt löysimme pelin idean, toisemme ja totuimme uusiin kuvioihin sekä aktiivisempaan pelitapaan. Enää ei ole jarrut päällä, joten nyt otetaan reilusti enemmän kierroksia sarjapeleihin. Kolme matsia oli just sopivasti, kun kaikki pelasivat lähes täydet minuutit. Lopussa oli helppoa todeta, että keneltäkään ei jäänyt mitään annettavaa jäljelle viimeisen ottelun jälkeen. Kaikki virta ja jaksaminen mikä oli tuotiin kentälle ja jätettiin sinne.

– James Mashiri, valmentaja

Tulokset

Ottelu Tulos
ÅIFK-BK-46 1-15
Akilles-ÅIFK 15-7
ÅIFK-GrIFK 12-17