Loppiainen meni E-pojilla Kyif Cupissa
Pojat E (2013, 2014)Julkaistu: 07.01.2024 17.13

Loppiainen meni E-pojilla Kyif Cupissa

Loppiaispäivänä ajelimme kirpeässä pakkassäässä Kirkkonummelle, ihastellen upeita auringonsäteiden heijastamia lumisia maisemia! Saavuimme vielä valoisaan aikaan Kirkkonummen väestönsuojan kentälle, joten päivän pelit voi alkaa.

Ensimmäisessä pelissä EIF:ä vastaan huokui ÅIFK:n harjoittelemattomuus ja pelaamattomuus kahden viikon joulutauon vuoksi. Jalat olivat Åbon pojilla aivan jäässä, eikä oikein tiedetty mitä kentällä pitää tehdä. EIF oli liikkeellä hyvällä jalalla, ja jätti muutenkin positiivisen vaikutelman Åbon valmentajalle. Toivottavasti Tammisaarelaiset saisivat lisää pelaajia osallistuakseen sarjaan ensi kaudella.

Kakkospeli HIFK:ä vastaan oli hieman parempi esitys Åbon pojilta, tämä johtui ehkä siitä että vastustaja oli todella tuttu. HIFK on ollut koko kauden meitä muutaman askeleen edellä, ja vei voiton tälläkin kertaa.

Kolmas peli Grania vastaan oli Åbon pojilta jo hyvää, omantasoista pelaamista. Edettiin koko ottelu todella tasaväkisesti. Peli olisi voinut kääntyä Åbolle, jos viimeisellä kolmella minuutilla keskittyminen olisi ollut parempaa. Tämä -1 häviö jätti meille sopivasti hampaankoloon harmitusta tulevaa kilpasarjan kotipeliä varten. Kohtaamme Granin taas lauantaina 13.1. Ilpoisten palloiluhallilla.

Viimeisessä pelissä Atlasta vastaan Åbon kone kävi jo hehkuvana, eikä Åbo antanut Atlakselle mahdollisuutta yllätyksiin. Åbo vei ottelun +15 maalilla. Tsemppiä Atlakselle; toivottavasti saavat joukkueen myös 2013 poikien sarjoihin kaudelle 2024 - 2025.

Valmentaja R. Luodon kommentti: "KyIF Cup tuli meille kuin tilauksena herättämään pelaajat talvihorroksesta. Nyt ollaan valmiina harjoittelemaan ja pelaamaan sarjapelejä kevätkaudella. KyIF Cup oli meille nousujohteinen ja se on hyvä. Turnauksessa saimme onnistujia ja hyvää tsemppiä vähemmän aikaa harrastaneilta"

Iso kiitos KyIF järjestelyistä, kiitos tuomareille sekä vastustajille. Tsemppiä kaikille kevätkauteen!