Pojat C (2010–2012), C-pojat 11 kilpasarja

EIF - ÅIFK CP11   17 - 10

Tammisaaren Palloiluhalli

Hyvä avaus ensimmäisessä vierasottelussa ei riittänyt pisteisiin

CP11 joukkueen matka Tammisaareen lauantaina alkoi hyvin, kun ottelun ensimmäinen maali kirjattiin ÅIFK:lle ja heti alusta lähtien löytyi ja pysyi hyvä tuntuma peliin. Erätauolle mentiin parin maalin takaa-ajoasemassa 9-7. Toisessa erässä molemmat joukkueet pelasivat varsin tahmeasti hyökkäyksessä ja vähämaalinen erä kirjattiin EIF:lle 8–3.

– Pelimme kehittyy pala kerrallaan; meillä on ollut vaikeuksia päästä käyntiin otteluissa, mutta nyt onnistuimme alussa hyvin ja pelasimme hyvin ensimmäiset 25 minuuttia.