6
HUH
13.00
Pojat E (2013, 2014), E-pojat 13 kilpasarja

GrIFK - ÅIFK   

Kauniaisten koulukeskus, Läntinen koulupolku 1

Otteluraportit la 6.4. Kauniaisten koulukeskus

Ensimmäinen ottelu lähti tahmeasti käyntiin ihan kuin Åbolla olisi käsijarru jäätynyt päälle. Ottelusta näkyi, että viimeiset kunnon pelit on pelattu Karis Cupissa 3.3. Valmennus yritti saada jarrua pois päältä käyttämällä ensimmäisellä jaksolla kaksi aikalisää. Puoliaika meni Granille +1 maalilla. Toinen puoliaika lähti Åbolla paremmin käyntiin; kävimme +3 maalin johdossa. Olimme johdossa 32 minuutille asti, Åbo sai kaksiminuuttisia ja Grani pääsi rinnalle sekä ohi. Ottelu oli tiukkaa vääntöä loppuun asti ja päättyi Granin +1 maalin voittoon vaikka lopussa saatiin viimeinen hyökkäys; tasoitus ei ollut kaukana.

Päävalmentaja H. Berndtsonin kommentti: "Pitkä tauko peleistä niin huomasi pelaajista kun tiukka peli niin olivat jännittyneitä eikä päässy omalle tasolleen"


Toisessa ottelussa Åbon päävalmentaja oli päättänyt yllättää Granin korkealla puolustuksella ja se näytti tuottavan tulosta, koska Åbo johti 11 minuutin kohdalla +9 maalilla. Åbon komennossa edettiin tauolle 11 maalin johdossa. Toinen jakso meni samoissa merkeissä ja +12 maalin voitto Åbolle.

Tässä pelissä oli parasta se, että kaikki pöytäkirjassa olleet Åbon pelaajat saivat tehtyä maalin. Hienoa!!

Päävalmentaja on ylpeä pojista: "Pelissä näkyi ettei enää jännittänyt, saatiin onnistumisia joka ruokkii itseluottamusta. Jokainen onnistui nostamaan tasoaan ensimmäisestä ottelusta"

Kiitos paljon peleistä Granille ja tuomareille.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista